Тази програма определено няма да даде готови рецепти, ако очаквате такива! Но ние вярваме, че тази програма ще даде много повече. Ще даде насоки на мислене, алтернативи и някои същностни концепции в ученето чрез преживяване, които биха могли да помогнат. Защото искаме или не, дигиталната реалност е нашето съвремие и децата ни са все по-надълбоко в нея.

Параметри:

-       Провеждане – присъствено /Кремиковци

-        Дати – 01.04.2023г.

-       Времетраене – 10 до 16.00ч.

-      Цена: 120лв. на двойка родител с дете. Цената включва: двама инструктори /по един за групата на родителите и на децата/, екипировка и материали за активностите; споделени материали

-        Инструктори – сертифицирани инструктори по методиката на ученето чрез преживяване

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО ОБУЧЕНИЕТО

За родители на деца на всякакви възрасти

За родители с присъстващи деца на възраст 6+ години

За бъдещи родители

За всеки, който би искал да развие в себе си умения за работа в група и познания за неформалното учене чрез преживяване

За всеки, който осъзнава, че дигиталната реалност поставя всеки един от нас пред много сериозни трудности и проблеми ежедневно

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво ще ми даде това обучение?

Това обучение надали ще Ви даде рецепти за Вашите трудности във възпитанието. Всички знаем, че това не е възможно. Всяка една ситуация зависи от самото дете, от много и различни конкретни аспекти. Няма как в пет срещи да решим толкова много различни казуси. Ние сме си поставили друга цел - нашето намерение е да помогнем с нов поглед към някои ежедневни ситуации, който би могъл да помогне на съвременните родители в решаването на проблемите, които срещат. Искаме да дадем чисто практически съвети, които могат да са полезни в някои моменти, искаме да дадем идеи, които да променят и преодолеят напрежението, което възниква понякога между родители и деца. А ученето чрез преживяване дава безкрайно много възможности.

Нашата програма със сигурност няма да даде готови рецепти при среща с трудности във възпитанието. Всички знаем, че това не е възможно. Всяка една ситуация зависи от самото дете, от много и различни конкретни аспекти. Няма как в рамките на няколко часа да решим толкова много различни казуси. Ние сме си поставили друга цел – нашето намерение е да помогнем с нов поглед към някои ежедневни ситуации, който би могъл да помогне на съвременните родители в решаването на проблемите, които срещат. Искаме да дадем чисто практически съвети, които могат да са полезни в някои моменти, искаме да дадем идеи, които да променят и преодолеят напрежението, което възниква понякога между родители и деца. А ученето чрез преживяване дава безкрайно много възможности. И искаме да Ви уверим, че темата засяга всеки един от нас и че всеки един от нас среща трудности.

 

Колко са максималният брой участници?

Максималният капацитет на програмата е 20 човека.

 

Какъв е крайният срок за записване? Как става записването?

Крайният срок за записване е 25.03.2023г. За записване можете да се свържете с нас по имейл: center_up@abv.bg или на телефон 0896834018.

 

Comments are closed.