Как да се свържем с детето?

Как ученето чрез преживяване може да ни помогне да бъдем по-добри родители? Влияят ли екраните на общуването по между ни и какво можем да направим по въпроса? Как връзката ни с нашето дете да е по-пълноценна и дълбока? Отговорите на тези въпроси ще търсим в нашите работилници в обучението „Учене чрез преживяване за родители".

Параметри:

-       Провеждане – онлайн

-        Дати – 03.10, 10.10, 17.10, 24.10 и 31.10.2022

-       Времетраене – 18.30 до 21.00ч.

-      Цена: 250лв. Цената включва: водещ обучението, споделени материали във връзка с методиката на ученето чрез преживяване

-        Инструктори – сертифицирани инструктори по методиката на ученето чрез преживяване

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО ОБУЧЕНИЕТО

За родители на деца на всякакви възрасти

За бъдещи родители

За всеки, който би искал да развие в себе си умения за работа в група и познания за неформалното учене чрез преживяване

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво ще ми даде това обучение?

Това обучение надали ще Ви даде рецепти за Вашите трудности във възпитанието. Всички знаем, че това не е възможно. Всяка една ситуация зависи от самото дете, от много и различни конкретни аспекти. Няма как в пет срещи да решим толкова много различни казуси. Ние сме си поставили друга цел - нашето намерение е да помогнем с нов поглед към някои ежедневни ситуации, който би могъл да помогне на съвременните родители в решаването на проблемите, които срещат. Искаме да дадем чисто практически съвети, които могат да са полезни в някои моменти, искаме да дадем идеи, които да променят и преодолеят напрежението, което възниква понякога между родители и деца. А ученето чрез преживяване дава безкрайно много възможности.

Какъв е максималният брой участници?

Максималният капацитет на обучението е 15 човека.

Какъв е крайният срок за записване? Как става записването?

Крайният срок за записване е 25.09.2022г. При записване сключваме договор, въз основа на който внасяте капаро за курса. Можете да се свържете с нас по имейл: center_up@abv.bg или на телефон 0896834018.

Comments are closed.