Онлайн уъркшоп на тема Мобинг

Тази програма е съвместен продукт на Номадия и сдружение „Център за учене чрез преживяване”. Опитваме се в рамките на работилницата да намерим инструментите, които ни дава методиката на Ученето чрез преживяване при справяне с проблемите на комуникацията в ежедневието, с агресияга, с явлението мобинг.

Работилницата се провежда в рамките на една онлайн срещи по 3ч. в периода от 18 до 21 часа.

В рамките на семинара участниците ще се запознаят теоретичните яспекти на явлението мобинг, както и с редица игри - упражнения които биха могли да използват със своите ученици, курсисти, обучаеми, екипи.  Ролевите игри и практически задачи са със следните основни акценти: да са лесно приложими и да са лесни за организиране.

Обучението е много подходящо както за учители по всякакви предмети, така и за тренери, инструктори, социални работници, студенти и всички, които работят с групи хора и имат нужда от нови импулси и идеи в посока неформално учене, учене чрез преживяване, развиване на емоционална интелиентност и други. Обучението е подходящо и за завършилите цялостния курс Инструктор сред природата с надграждащи теоретични аспекти и идеи.

 

Ето основните акценти на това обучение:

 

Провеждане: онлайн

 

Дати: по договаряне

 

Цена: 65лв.

 

Цената включва: концептуална програма, споделени материали, сертифициран водещ

 

Поръчайте и подарете ваучер с това обучение. За допълнителна информация 0896 834018.

 

Записване: изпратете ни имейл на office@nomadia.bg или ни се обадете на телефон 0896834018.

 

Група: минимален брой на групата 6 човека. Максимален брой на групата 20 човека.

 

Comments are closed.