Курс Биваци и кухня на открито

Този курс е предназначен за всеки, който би искал да използва планината и готвенето като отправна точка в преживелищните си програми. Успоредно с твърдите умения за устройване на бивак, ориентиране, възли, построяване на сглобяеми конструкции, различни техники за палене на огън участниците се запознават и с най-различни рецепти на горски специалитети. Между многобройните вкусотии са например чипс от коприва, рататуй в бутилка, калцоне на огън, банани с шоколад, пържени ябълки със захарна глазура, хляб в каменна пещ и други. И не на последно място - в рамките на курса ще бъде засегната и темата за отпадъците, заа отговорното присъствие на човека в природата и за други "юридически" казуси, в които бихме могли да изпаднем, когато сме на открито.

Дати на провеждане: Очаквайте скоро новите дати за 2021г.

Място на провеждане: Рила

Цена: 280лв. на човек

Цената включва: храна, асистенция на инструктори, екипировка за активностите, за плаването с лодки, за готвенето. Цената не включва: транспорт, лична екипировка /дебел спален чувал, шалте, лична посуда, гумени ботуши, топли зимни дрехи, възглавница, челник/

Записване: за да се запишете за тази програма, е необходимо да ни изпратите имейл на адрес center_up@abv.bg; да ни се обадите на телефон 0896 834018 и да внесете като капаро 30% от сумата за програмата.

Брой участници: минимален брой участници 10; максимален брой участници - 14