Въведение в ненасилствената комуникация

Въведение в ненасилствената комуникация

 

 

Тази програма е съвместен продукт на Номадия, сдружение „Център за учене чрез преживяване”, Института по Преживелищна педагогика в Касел /Германия и Никола Димов /www.nnk.bg.

Основните въпроси, чиито отговори ще търсим, са: - Как да подкрепям развитието на емоционалната интелигентност в учениците - Как да трансформирам блокажите в комуникацията - Как да създам групова култура базирана на разбиране и уважение - Как да се свържа и разбера "трудно за чуване послание" - Как да съдействам в конфликтна ситуация - Как да се справям със стреса.

В рамките на семинара участниците ще се запознаят със следните теоретични теми, както и с редица игри - упражнения които биха могли да използват със своите ученици, курсисти, обучаеми, екипи:

Емпатия, комуникация, оценки, етикети, осъждания, сравнения, мотивация, ненасилие, рефлексия, овластяващи послания, конфликт, даване на обратна връзка, емпатия към себе си, практическа осъзнатост, инструменти и игри за комуникация и рефлексия.

Обучението е много подходящо както за учители по всякакви предмети, така и за тренери, инструктори, социални работници, студенти и всички, които работят с групи хора и имат нужда от нови импулси и идеи в посока неформално учене, учене чрез преживяване, развиване на емоционална интелиентност и други. Обучението е подходящо и за завършилите цялостния курс Инструктор сред природата с надграждащи теоретични аспекти и идеи.

 

В края на семинара участниците получават немски сертификат, издаден от партньорите ни от Института по преживелищна педагогика в Касел /Германия / Institut für Erlebnispädagogik (IfEP): cvjm-hochschule.de (cvjm-hochschule.de) и папка със споделени материали.

 

Ето основните акценти на това обучение:

 

Провеждане: 5 срещи /онлайн

 

Дати: по договаряне

 

Цена: 430лв.

 

Цената включва: концептуална програма, споделени материали, немски сертификат, ДДС

 

Поръчайте и подарете ваучер с това обучение. За допълнителна информация 0896 834018.

 

Забележка: Възможно е плащане на вноски!

 

Водещ обучението: Никола Димов /nikoladimov.net/ е фасилитатор и дизайнер на програми, базирани на преживелищно учене, дизайн мислене, психология и ненасилствена комуникация (ННК). Вече 6 години обича работата си и специализира в над 20 държави. Практикува ННК професионално от 5г.

Записване: изпратете ни имейл на center_up@abv.bg или ни се обадете на телефон 0896834018. При записване се сключва договор и се внася капаро в размер на 30% от сумата. Крайният срок за записване е 25.10.2021г.

 

Група: минимален брой на групата 6 човека. Максимален брой на групата 14 човека.

Comments are closed.