Уъркшоп Дигитално рисуване по метода на учене чрез преживяване

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Възможностите на онлайн обучението са безкрайни, но в сферата на преподаване на изобразително изкуство ни се струват доста ограничени. Затова ние създадохме едно практическо обучение, в което адаптирахме принципа на учене чрез преживяване към обучението по изобразително изкуство. В рамките на този уъркшоп, ще ви запознаем с програма за дигитално рисуване ArtRage ще се запознаете с интерфейса й и ще получите и практически насоки за приложението й в обучението по рисуване.

ArtRage - програмата представлява един вид дигитално студио на художник, с пълен комплект от класически инструменти за рисуване. Програмата разполага и с неограничените възможности на дигиталната цветова палитра, с различни основи за рисуване /платна и специализирани хартии/, както и всичко необходимо при рисуването с акварел, темперна или маслена боя, с туш или пастел.

КОГА                         очаквайте през септември

КЪДЕ                          онлайн

ПОДХОДЯЩО ЗА      Преподаватели, обучители в школи по изкуства, художници и всеки който иска да събуди твореца в себе си.  

СЪДЪРЖАНИЕ          В рамките на обучението освен дигитална програма, която може да приложите в часовете си по рисуване с деца, студенти и възрасти, ще имате възможност да се запознаете и с методиката на ученето чрез преживяване. 

ЦЕНА от 65лв. включено в сумата - обучение от сертифициран художник по методиката на ученето чрез преживяване, програмата ArtRage 3 и споделените материали по време на обучението.

Записване: до 14.05.2021г. изпратете ни имейл на center_up@abv.bg или ни се обадете на телефон +359 89 55 222 01

Comments are closed.